Densi Consulting, ook uw PMO

PMO staat voor Project Management Office en dat is precies van Densi Consulting is. Wij bieden u voor elk soort project advies, door middel van het bespreken van de juiste projectmanagement methode en zo projectbeheersing te verwezenlijken. Veel activiteiten binnen uw bedrijf zijn eigenlijk een project, zonder dat u daar direct bij stilstaat. Door dit soort activiteiten niet als project te behandelen, loopt u het risico vertraging op te lopen, deadlines niet te halen, of de afbakening niet te respecteren. Zodoende beheerst u het project niet en kan een kleine activiteit bijvoorbeeld meer tijd en geld kosten dan uw bedoeling was. Ons PMO helpt u dat te voorkomen.

PMO
PMO

De werkwijze van Densi Consulting

Het beheersen van een project, oftewel projectmanagement is eenvoudiger dan u waarschijnlijk in eerste instantie denkt. Het is een techniek die voor iedereen toepasbaar is, mits de juiste informatie aanwezig is. Dit is dan ook de werkwijze van Densi Consulting. Als Project Management Office, doen wij eerst onderzoek binnen uw bedrijf. Zo brengen wij in kaart wat de capaciteiten zijn, welke doelen u heeft en uiteraard wat de precieze scope van het project is. Omdat wij van uw project, ons project maken, zijn wij in staat een advies te geven dat naadloos aansluit op uw situatie. Zo heeft u altijd baat bij een consult van Densi Consulting. Als PMO hebben wij een passie voor project. Dit enthousiasme brengen wij graag op u over, zodat u met volle moed elk project aan kunt pakken en op positieve noot kunt afronden.

Densi Consulting helpt uw project verder

Heeft u ook zin om een nieuw project te gaan starten? Of is dit wellicht pure noodzaak? Geen probleem! Ons PMO helpt u graag verder. Neem eens contact op om de mogelijkheden van Densi Consulting te bespreken. U bereikt het PMO via 010-8182156 of densiconsulting@kpnmail.nl.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Pin It on Pinterest